Auto met chauffeur / VIP taxiservices

Wilt u een­ma­lig of voor lan­ge­re tijd over een au­to met chauf­feur be­schik­ken, dan is Radema Chauffeursdiensten & Executive Car Service uw vervoerspartner.

U bent op zoek naar een auto met chauffeur, waarbij uw vervoerswensen, zowel nationaal als internationaal, professioneel en adequaat worden ingevuld? De chauffeurs, het wagenpark en de services van Radema Chauffeursdiensten overstijgen het niveau van een regulier taxibedrijf.

Radema Chauffeursdiensten rijdt met voertuigen en met chauffeurs die service op maat bieden aan topmanagers en beleidsmakers, voor wie alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is. Comfort en persoonlijke aandacht behoren dan ook tot de essentie van Radema Chauffeursdiensten.

Radema Chauffeursdiensten chauffeert regelmatig passagiers met grote (zakelijke) belangen. CEO’s, politici, bestuurders of beroemde artiesten. Allemaal drukbezette mensen voor wie elke autorit een kans is om ongestoord te kunnen werken, bellen of om even tot rust te komen. Uiteraard blijft alles wat in de auto besproken wordt ook binnen de auto..

Onze chauffeurs zijn goed bekend met het drukke verkeer in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Door tijdig te anticiperen, altijd rekening te houden met de factor tijd en een uitstekende voertuigbeheersing loodsen ze u of uw gasten soepel door het overige verkeer. Met minimaal het CCV-D2 diploma voor directiechauffeurs is de vakbekwaamheid van de chauffeur gewaarborgd, en is de veiligheid van de passagier in en om de auto gegarandeerd.

U wordt naar keus gereden in een zwarte Audi A8 Lang uit 2019, een zwarte Audi E-tron (2019) of in een donkerblauwe BMW 740 L uit 2017. Schoon van buiten en van binnen, met Wi-Fi en bronwater aan boord en in alle gevallen voorzien van een lange wielbasis. Hierdoor heeft u extra ruimte om achterin te werken of uit te rusten.

Onze voertuigen voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen en zijn allen hybride of zelfs volledig electrisch (Audi E-tron 2019) .

Direct een chauffeur nodig?

Zoekt u een professionele chauffeur en een limousine die niets te wensen over laat? Radema Chauffeursdiensten staat voor u klaar.

Bel ons: 06 5475 2894Online aanvragen